+45 2230 3643

Børneergoterapeut starter i Praksis for Ergoterapi i august 2016

21537_255760874456_1802294_n

 

Lotte Greve-Thomsen, børneergoterapeut

 

Kontakt Lotte på www.ergoleg.dk , tlf. 22167666. Max 6 børn pr. hold.

STIMULASTIK PLAKAT VIRUM

STIMULATIK ER´GO´LEG (3-12 mdr.)

Stimulastik er leg, gymnastik og stimulation i skøn blanding, som styrker børnenes sansemotoriske udvikling. Stimulastik instruktør og ergoterapeut Lotte Greve fører jer gennem en masse sjove øvelser og lege.

Stimulastik foregår på små hold, hvor forældrene er aktive sammen med deres børn, og hvor I får nogle gode idéer til stimulation af barnet gennem leg.

Stimulastik består af:

 

  • En række lege, som styrker barnets sansemotorik, og som er overkommelige og enkle at udføre med barnet. De kan nemt udføres hjemme for at understøtte og fremme barnets udvikling.

 

  • Vejledning til forældrene om barnets nuværende og næste udviklingszone og om hvilke aktiviteter, der vil være gode for det enkelte barn.

 

  • Mange forskellige ergoterapeutiske redskaber og teknikker til at stimulere de 3 basale sanser: balancesansen, muskel-ledsansen og berøringssansen.

 

Børn elsker at bruge kroppen og får ekstra fart på udviklingen, når de bliver kropsligt stimuleret. Det gavner kroppen, hjerne og dit barns følelsesmæssige udvikling og giver barnet lyst til at udforske sig selv og sin omverden – i tæt kontakt med sin mor og far. – så kom og få nogle sjove og lærerige oplevelser sammen med dit barn.

 

Se holdoversigt og praktiske oplysninger;

Holdoversigt;

Tirsdag kl. 09.45-10.45

Tirsdag kl. 11.00-12.00

Første sæson; Tirsdag den. 16/8, 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9, 27/9, 4/10,

Anden Sæson; Tirsdag den. 25/10, 1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11, 6/12, 13/12

 

Praktiske oplysninger;

 

Tilmelding skal ske via hjemmesiden; www.ergoleg.dk , eller hos ergoterapeut Lotte Greve, tlf. 22167666. Max 6 børn pr. hold.

800 kr. for 8 gange. Betales ved første fremmøde via mobil pay eller via bankoverførelse. Tilmeldingen herefter er bindende.

 

Adresse;

Praksis for ergoterapi

Grønnevej 48 st.th.

2830 Virum

Der er parkeringspladser lige udenfor. S-tog stationen er tæt på, og barnevogne kan stilles i baggården.

 

Mad og pusling: Det er okay at gå til og fra undervisningen, hvis man har brug for at amme, skifte ble mm. Der er mulighed for at varme mælk, grød mm. Der er sat 15 min af før og efter holdet også til amning, pusling mm.

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en mail med yderligere praktiske oplysninger.

 

 

 

 

Mit navn er Lotte Greve-Thomsen Jeg er uddannet ergoterapeut, certificeret Stimulastik instruktør, grundlægger og ejer af ERGOLEG og har undervist i Stimulastik siden 2014.

 

Jeg har igennem hele min uddannelsen interesseret mig indenfor børneområdet og har siden 2010 arbejdet med børn med særlige behov og børn med funktionsnedsættelser. Jeg har efteruddannet mig med flere forskellige kurser indenfor børneområdet.

Jeg har selv gået til stimulastik med min søn, og oplevede, hvor meget glæde vi begge fik ud af det. Efter min barsel fik jeg muligheden for at starte op som selvstændig i Sønderborg- En praksis som hurtig udviklede sig, og hvor jeg fik glæden af at tilbyde et sted, hvor børnenes udvikling kom i fokus igennem sjove og aktive sansemotoriske lege. En stor del af mit arbejde har også været at vejlede og rådgive forældre til f.eks. særlige sensitive børn, eller børn der på et eller flere områder har svært ved at fungere i dagligdagen. Da jeg netop er fraflyttet fra Sønderborg, glæder jeg mig nu til at starte stimulastik og et samarbejde op i praksis for ergoterapi i Virum. Jeg kommer også gerne ud i mødre grupper.

 

Mine kompetenceområder;

 

  • Stimulastik instruktør til børn i alderen 3 – 12 Mdr
  • Yoga for børn med særlige behov
  • Behandling af børn med sensoriske vanskeligheder/udarbejdelse af en Sanseprofil
  • Deep Pressure and Proprioceptive Treatment Program (willbergerProgram)/sansediæter
  • Motorisk Usikre børn/test af børnenes fin, og grov-motorik.
  • Træning af specifikke færdigheder som fx finmotorik – tegning/skrivning/greb.
  • Behandling af børn med spisevanskeligheder, og-eller mundmotoriske problematikker

Jeg er medlem af Stimulastikforeningen, hvor jeg sidder i bestyrelsen, derudover Ergoterapeutforeningen (ETF) og klubben for privatpraktiserende ergoterapeuter.