+45 2230 3643

Kære alle

Praksis for Ergoterapi holder sommerferielukket i ugerne 28, 29, 30 og 31

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for et fantastisk samarbejde med ALLE forældre, børn, voksne, pårørende og fagfæller. Første halvdel af året er gået godt og stærkt. Inden sommerferien starter har vi 3 uger hvor vi heldigvis skal nå at se de fleste af jer nogle gange, andre kun en enkelt gang. En del børn er færdige hos os her til sommerferien. Det er jo først og fremmest dejligt, fordi det betyder, at de og deres familie kan gå videre ud i livet uden helt så mange udfordringer, nogle meget færre og nogle ingen udfordringer. Det er dog altid med blandede følelser at skulle sige farvel til børn og voksne som er kommet hos os gennem korte, lange eller meget lange forløb. Vi holder jo af jer! Vi ser meget frem til et efterår og vinter med gensyn af kendte og et velkommen til nye bekendtskaber.

Praksis for Ergoterapi yder fortsat yderst specialiceret undersøgelse, vejledning og behandling til børn og voksne indenfor ergoterapi, fysioterapi og musikterapi.

Vi har desværre måttet give afkald på vores børnefysioterapeut Jo Henriette Hansen som har fået en fuldtidsstilling som børnefysioterapeut i en kommune. Alt mulig held og lykke til dig, Jo

Jo

 

 

 

 

Vi kan der i mod byde velkommen til børnefysioterapeut Pia Møller Jensen. Pia har ikke sin faste daglige gang i huset men vi har mulighed for at give Pia de opgaver der giver mening for det enkelte barn. Vi har også den glæde at byde velkommen til to nye ergoterapeuter Pernille Hede og Pernille Olsen. Alle tre terapeuter har stor erfaring i arbejdet med børn. De har alle hver deres speciale indenfor ergo- og fysioterapi til børn.

Så har vi fået ergoterapeut Lotte Greve-Thomsen tilbage fra barsel. Et stort velkommen til dig Lotte. Lotte vil være i Praksis for Ergoterapi hver tirsdag eftermiddag.

Sidst men bestemt ikke mindst har vi også stadig Cathrine Nordseth med på holdet. Cathrine har børn individuelt til musik eller i små hold.

Stine Benedicte Nielsen       Cathrine Nordseth   Lotte Greve-Thomsen

Børneergoterapeut                Musikterapi                 Børneergoterapeut

IMG_0466dsc_022621537_255760874456_1802294_n

 

 

 

 

 

Pia Møller Jensen                 Pernille Olsen

Børnefysioterapeut             Børneergoterapeut

file-2(1)IMG_1029

 

 

 

 

Fra 1. august 2019 og 1. januar 2020 ændres timepriserne. Se dem her på hjemmesiden under priser

Cathrine                  Jo Henriette               Lotte