+45 2230 3643

Kære alle kunder og samarbejdspartnere

I Praksis for Ergoterapi holder vi juleferie fra den 20. december til den 6. januar 2020.

Inden da vil vi ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi siger tusind tak til børn og voksne som vi gennem året har haft samarbejde med, på den ene eller den anden måde. Vi glæder os meget til 2020. Vi vil også sige rigtig glædelig jul til alle jer, som vi ikke havde samarbejde med. Vi ses måske i det nye år.

Fra januar 2020 er vi fast i Praksis

Tilknyttede terapeuter i Praksis er også:

Vi har kendskab til en bred vifte af privatpraktiserende samarbejdspartnere herunder talepædagoger, ergoterapeuter, osteopater, øre, næse, hals-læger, psykologer, forhandlere og tandlæger som vi kan henvise til eller samarbejde med, om den enkelte kunde.

I Praksis for Ergoterapi skal al skriftlig henvendelse og kommunikation fra kunder, til kunder, om kunder ske via dette link https://ezme.io/u/Hy/e2u4 et system der krypterer og opbevarer alle kundens data sikkert som persondataloven foreskriver. Når du første gang skriver til os på dette link skal du opgive din e-mail og dit telefonnummer. Telefonnummeret bruges til at sende dig en kode på sms, som du skal bruge, når du åbner beskeder fra os. Du kan selvfølgelig også ringe på 22303643.