+45 2230 3643

Kære alle

2017 går snart på hæld. Vi ser alle frem til en lille pause i hverdagen hvor vores familier skal plejes. Om det næste hjørne har vi 2018. Det glæder vi os til i Praksis for Ergoterapi.

21537_255760874456_1802294_n

I 2018 kommer vi desværre til at undvære ergoterapeut Lotte Greve-Thomsen, men på grund af en dejlig begivenhed for Lotte og hendes familie. Lotte venter sig en lille pige til januar. Indtil Lotte kommer tilbage igen, vil Stine varetage nogle af Lottes opgaver men vi vil arbejde på at finde en ergoterapeut som kan overtage en del af Lottes undersøgelser og behandlinger. Lotte forventer at komme tilbage til sommer.

Jo

Fysioterapeut Jo Hansen vil fortsat behandle børn i Praksis i 2018. Det er vi meget glade for. Med Jo ‘s erfaring i behandling af børn og unge har du en enestående mulighed for at få lavet en fysioterapeutisk vurdering, udarbedet motoriske tests og få specialiseret fysioterapeutisk behandling til dit barn .

dsc_0226

Musikterapeut Cathrine Nordseth vil også fortsat tilbyde musikhold eller individuel musikundervisning og et musisk boost til børn der på den ene eller anden måde kan lide at lave, høre på, danse til eller mærke musik. Instrumenter, musik og sang er en fantastisk måde at nå ind til sider af et menneske, som umiddelbart ikke kommer til udtryk. At have et fælles fokus på “et tredie” kan være en lettelse for mange børn. Børn der kommer i Praksis for Ergoterapi er vant til at være i fokus, at blive kigget på, at blive vurderet og blive snakket om. Dette kan være en stor belastning da det der er i fokus, ofte handler om det de har svært ved. I musikken skal barnet ikke stå til regnskab for det er er svært men der i mod opleve instrumenterne, musikken, sangen og Cathrine som et fristed, hvor de oven i købet kan udvikle rytme, bruge stemmen, holde fokus og meget andet. Både hold og enetimer aftales med Cathrine. Ring eller skriv til Cathrine eller stine og hør om hvilket tilbud der kunne passe til dit barn . Cathrine er behjælpelig med at ansøge kommunen om et musikforløb.

Med ønsket om en dejlig jul til jer alle

Mange hilsner og på gensyn i 2018

Stine Benedicte Nielsen