+45 2230 3643

Nye musikhold og foredrag i 2017

I praksis for Ergoterapi vil vi sige rigtig glædelig jul og godt nyt år.

I 2017 starter vi nye musikhold. Små hold på op til 6 børn v/ musikpædagog og terapeut Cathrine Nordseth. Vi regner med at starte i januar. Præcise dato kommer snarest.

dsc_0226Læs her om indhold og praktisk information om holdene musik-og-motorik-tilbud-for-boern-der-har-brug-for-noget-andet

 

 

Fyraftensmøde om at skrive “det rigtige” i ansøgninger til kommunens sagsbehandler. V/ Kis Holm, privatpraktiserende ergoterapeut og ejer af “Det unikke barn”. Fyraftensmødet afholdes i februar 2017 i Praksis for Ergoterapi – præcise dato lægges ud på blokken først i januar.

images

Det kan være svært for forældre at gennemskue, hvad sagsbehandler lægger fokus på i en ansøgning. Det er svært at vide hvad der er relevant og hvordan man bedst beskriver baggrunden for ansøgningen.

Det unikke barn kan tilbyde et fyraftensmøde med fokus på både ansøgning og samarbejdet med det kommunale system. Forældrene får på dette fyraftensmøde en øget viden om, hvad de selv kan gøre for at optimere deres ansøgninger og opnå det bedst mulige samarbejde med deres sagsbehandler.

Der er fokus på flg emner:

  • Hvorfor føles det som en kamp at samarbejde med sagsbehandler
  • Hvordan skriver du en ansøgning så sagsbehandleren forstår belastningen i jeres hverdag
  • Hvad kan du selv gøre for at skabe de bedste rammer for et godt samarbejde

Fyraftensmødet vil blive afholdt med en blanding af faglig viden, egne og andres erfaringer samt helt konkrete ideer til hvad forældrene kan gøre anderledes. Der vil være både oplæg og tid til snak i plenum.