+45 2230 3643

Lotte greve-thomsen

 

Mit navn er Lotte Greve-Thomsen. Jeg er uddannet ergoterapeut i 2010, certificeret Stimulastik instruktør, og arbejder som privatpraktiserende ergoterapeut med børn der på et eller flere områder har svært ved at fungere i dagligdagen. Ved siden af arbejder jeg som ergoterapeut i kommunalt regi – også med børn. Jeg har været tillnyttet Praksis for Ergoterapi siden 2016.

Jeg er tilknyttet praksis for Ergoterapi i Virum, men jeg kommer også i hjemmet eller barnets institution efter aftale.

En stor del af mit arbejde er at vejlede og rådgive forældre til børn, der på et eller flere områder har svært ved at fungere i dagligdagen. Det kan være børn med funktionsnedsættelser, børn med særlige behov, børn med sensitive udfordringer og børn med mundmotoriske udfordringer. Jeg er i de seneste år blevet mere optaget af børn med mundmotoriske udfordringer og benytter mig meget ofte af OPT metoden.(www.talktolls.dk)

Mine kompetenceområder; 

OPT (mundmotorisk koncept) level 1 & 2. 

Stimulastik instruktør til børn i alderen 3 – 12 Mdr.

Yoga for børn med særlige behov

Behandling af børn med sensoriske vanskeligheder/udarbejdelse af en Sanseprofil

Deep Pressure and Proprioceptive Treatment Program (willbergerProgram)/sansediæter

Motorisk Usikre børn/test af børnenes fin, og grov-motorik.

Træning af specifikke færdigheder som fx finmotorik – tegning/skrivning/greb.

Udarbejdelse af CPOP protokoller og behandling til børn med CP.

Behandling af børn med spisevanskeligheder, og-eller mundmotoriske problematikker