+45 2230 3643

Lotte greve-thomsen

 

Mit navn er Lotte Greve-Thomsen. Jeg er uddannet ergoterapeut i 2010, certificeret Stimulastik instruktør, og arbejder som privatpraktiserende ergoterapeut med børn der på et eller flere områder har svært ved at fungere i dagligdagen. Ved siden af arbejder jeg som ergoterapeut i kommunalt regi – også med børn. Jeg har været tillnyttet Praksis for Ergoterapi siden 2016.

Jeg er tilknyttet praksis for Ergoterapi i Virum, men jeg kommer også i hjemmet eller barnets institution efter aftale.

En stor del af mit arbejde er at vejlede og rådgive forældre til børn, der på et eller flere områder har svært ved at fungere i dagligdagen. Det kan være børn med funktionsnedsættelser, børn med særlige behov, børn med sensitive udfordringer og børn med mundmotoriske udfordringer. Jeg er i de seneste år blevet mere optaget af børn med mundmotoriske udfordringer og benytter mig meget ofte af OPT metoden.(www.talktolls.dk)

Mine kompetenceområder; 

OPT (mundmotorisk koncept) level 1 & 2. 

Stimulastik instruktør til børn i alderen 3 – 12 Mdr.

Yoga for børn med særlige behov

Behandling af børn med sensoriske vanskeligheder/udarbejdelse af en Sanseprofil

Deep Pressure and Proprioceptive Treatment Program (willbergerProgram)/sansediæter

Motorisk Usikre børn/test af børnenes fin, og grov-motorik.

Træning af specifikke færdigheder som fx finmotorik – tegning/skrivning/greb.

Udarbejdelse af CPOP protokoller og behandling til børn med CP.

Behandling af børn med spisevanskeligheder, og-eller mundmotoriske problematikker

Jeg er medlem af Stimulastik foreningen, hvor jeg sidder i bestyrelsen og er med til at afholde kurser og uddanne endnu flere ergoterapeuter til blive Stimulastik instruktører. Jeg har selv gået til Stimulastik med mine børn og jeg har oplevet, hvordan børnenes udvikling kommer i fokus igennem sjove og aktive sansemotoriske lege. Se mere på hjemmeside www.ergoleg.dk eller kontakt mig gerne for at høre mere omkring Stimulastik i dit nærområde. Jeg tilbyder stimulastik til mødre grupper og små hold afvikles efter aftale i Praksis for Ergoterpi, Grønnevej 48, 2830 Virum. 

Børn elsker at bruge kroppen og får ekstra fart på udviklingen, når de bliver kropsligt stimuleret. Det gavner kroppen, hjerne og dit barns følelsesmæssige udvikling og giver barnet lyst til at udforske sig selv og sin omverden – i tæt kontakt med sin mor og far. – så kom og få nogle sjove og lærerige oplevelser sammen med dit barn.

Se holdoversigt og praktiske oplysninger;

Holdoversigt;

Tirsdag kl. 09.45-10.45

Tirsdag kl. 11.00-12.00

Første sæson; Tirsdag den. 16/8, 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9, 27/9, 4/10,

Anden Sæson; Tirsdag den. 25/10, 1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11, 6/12, 13/12

Praktiske oplysninger;

Tilmelding skal ske via hjemmesiden; www.ergoleg.dk , eller hos ergoterapeut Lotte Greve, tlf. 22167666. Max 6 børn pr. hold.

800 kr. for 8 gange. Betales ved første fremmøde via mobil pay eller via bankoverførelse. Tilmeldingen herefter er bindende.

Mad og pusling: Det er okay at gå til og fra undervisningen, hvis man har brug for at amme, skifte ble mm. Der er mulighed for at varme mælk, grød mm. Der er sat 15 min af før og efter holdet også til amning, pusling mm.

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en mail med yderligere praktiske oplysninger