+45 2230 3643

De sidste par år er der kommet mere og mere fokus på ergoterapeuters berettigelse indenfor ammevejledning. Derfor udbyder AmmeErgo i samarbejde med Praksis for Ergoterapi nu det første offentligt tilgængelige heldagskursus målrettet ergoterapeuter, der arbejder (eller gerne vil arbejde) med amning af præmature børn. Der er kun 15 pladser og de fordeles efter først-til-mølle princippet.

På kurset får du viden om bl.a.:

Anatomi og fysiologi relateret til amning

Præmature børns forudsætninger for amning

Ammeetablering og vedligehold af mælkeproduktionen

Ergoterapeutisk undersøgelse og behandling af ammeproblemer, herunder:

  • Håndgreb
  • Ammestillinger
  • Mundmotorisk stimulation
  • Hjælpemidler
  • Problemer og løsningsforslag

Praksis for Ergoterapi, Grønnevej 48, 2830 Virum

Tirsdag den 31. august 2021 kl. 9.30-16.30

1400 kr. inkl. sandwich og drikkevarer, kaffe, the og en lille ting til den søde tand

Tilmelding sker ved at gå ind på følgende link (sikker-mail) https://ezme.io/u/Hy/e2u4 og sende en mail med deltagerens navn og ansættelsessted. Hvis du/din arbejdsplads ønsker en elektronisk faktura skal du i mailen skrive EAN nummer samt adresse og referencenavn til modtageren af fakturaen. Er der flere deltagere fra samme arbejdsplads skal antal deltagere stå i mailen. Du er først tilmeldt når vi modtager din betaling.

Tilmelding skal ske senest tirsdag den 17. august 2021

Underviseren er Maj-Brit Birch Lykkegaard, landets første praktiserende børneergoterapeut, der er blevet IBCLC certificeret ammekonsulent. IBCLC står for International Board Certified Lactation Consultant og er en international certificering, der i Danmark mest har været målrettet sundhedsplejersker, sygeplejersker og jordemødre. Til daglig driver Maj-Brit virksomheden AmmeErgo, hvor hun arbejder med børn med spisevanskeligheder, ammeproblemer og sansemotoriske vanskeligheder.