Ergoterapi til børn og voksne med medfødte eller erhvervede hjerneskader. 
Profil
Stine Benedicte Nielsen. Født 1972. Privatpraktiserende ergoterapeut. Ejer af Praksis for Ergoterapi i Virum.

Læs mere

Teori
En holistisk tilgang i behandling af det enkelte menneske er kernen i god ergoterapi. Holistisk skal forstås i en bred forstand. Teori, viden, medmenneskeligt og psykologisk

Læs mere

Kontakt
Jeg kan træffes alle ugens hverdage på

Tlf. 22 30 36 43

Skriftlig henvendelse: I Praksis for Ergoterapi skal al skriftlig henvendelse og kommunikation fra kunder, til kunder, om kunder ske via dette link https://ezme.io/u/Hy/e2u4 et system der krypterer og opbevarer alle kundens data sikkert som persondataloven foreskriver. Når du første gang skriver til os på dette link skal du opgive din e-mail og dit telefonnummer. Telefonnummeret bruges til at sende dig en kode på sms, som du skal bruge, når du åbner beskeder fra os. Du kan selvfølgelig også ringe på 22303643.

Læs mere

IMG_0466

Mit navn er Stine Benedicte Nielsen. Jeg blev i 1998 uddannet som ergoterapeut og har siden specialiseret mig i behandling af børn med medfødte eller erhvervede neurologiske skader. Siden 2012 har jeg ligeså behandlet voksne med neurologiske skader. Jeg har efteruddannelse i Castillo Morales konceptet, OPT metoden. og SOS Approach to feeding. Jeg er uddannet i at arbejde efter det internetbasserede træningsprogram Mitii, udviklet af forsknings- og videnscentret Helene Elsass centret i Charlottenlund i Nordsjælland. Siden 2010 har jeg været privatpraktiserende ergoterapeut og 15. august 2014 overtog jeg Praksis for Ergoterapi, Grønnevej 48 i Virum. Jeg bor i København sammen med min mand og mine to drenge. Jeg arbejder primært i Praksis for Ergoterapi men har også, i et meget begrænset omfang en udgående funktion, primært ved mødedeltagelse i familier, institutioner og andre tværfaglige fora.